Nazadnje posodobljeno 1. 7. 2021

Zahvaljujemo se vam, da ste se odločili biti del naše skupnosti v Zaključna gradbena dela Nejc Leskovar s.p., ki posluje kot Tishler Eyewear ("Tishler očala“, “mi“, “nas“, “našZavezani smo k varovanju vaših osebnih podatkov in vaši pravici do zasebnosti. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede tega obvestila o zasebnosti ali naših praks v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nam pišite na info@tishler.eu.

Ko obiščete našo spletno stran tishler.eu ("spletna stran") in na splošno uporabljate katero koli od naših storitev ("storitve", ki vključujejo spletno stran), cenimo, da nam zaupate svoje osebne podatke. Vašo zasebnost jemljemo zelo resno. V tem obvestilu o zasebnosti vam želimo na najbolj jasen način pojasniti, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in kakšne pravice imate v zvezi z njimi. Upamo, da si boste vzeli nekaj časa in ga natančno prebrali, saj je pomemben. Če v tem obvestilu o zasebnosti obstajajo pogoji, s katerimi se ne strinjate, nemudoma prenehajte uporabljati naše storitve.

To obvestilo o zasebnosti velja za vse podatke, zbrane prek naših storitev (ki, kot je opisano zgoraj, vključuje naše spletno mesto), kot tudi za vse povezane storitve, prodajo, trženje ali dogodke.

Pozorno preberite to obvestilo o zasebnosti, saj vam bo pomagalo razumeti, kaj počnemo s podatki, ki jih zbiramo.

1. KATERE PODATKE ZBIRAMO?

Osebni podatki, ki nam jih razkrijete

Zbiramo osebne podatke, ki nam jih prostovoljno posredujete, ko se registrirate na spletnem mestu, izrazite interes za pridobitev informacij o nas ali naših izdelkih in storitvah, ko sodelujete v dejavnostih na spletnem mestu (na primer z objavljanjem sporočil na naših spletnih forumih ali sodelovanje v tekmovanjih, tekmovanjih ali obdarovanju) ali kako drugače, ko stopite v stik z nami.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, so odvisni od konteksta vaše interakcije z nami in spletnim mestom, vaših odločitev ter izdelkov in funkcij, ki jih uporabljate. Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo naslednje:

Osebni podatki, ki ste jih posredovali vi. Zbiramo imena; telefonske številke; e-poštni naslovi; poštni naslovi; uporabniška imena; gesla; naslovi za izstavitev računa; številke debetnih/kreditnih kartic; in druge podobne informacije.

Podatki o plačilu. Zberemo lahko podatke, ki so potrebni za obdelavo vašega plačila, če opravite nakupe, kot je številka vašega plačilnega instrumenta (kot je številka kreditne kartice) in varnostna koda, povezana z vašim plačilnim instrumentom. Vse podatke o plačilih hranijo Stripe, PayPal in GoCrypto. Povezave do njihovih obvestil o zasebnosti najdete tukaj: stripe.com/en-gb-si/privacy, paypal.com/myaccount/privacy/privacyhub in gocrypto.com/en/privacy.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, morajo biti resnični, popolni in točni, o morebitnih spremembah teh osebnih podatkov pa nas morate obvestiti.

Podatki samodejno zbrani

Samodejno zbiramo določene podatke, ko obiščete, uporabljate ali krmarite po spletnem mestu. Ti podatki ne razkrivajo vaše specifične identitete (kot je vaše ime ali kontaktni podatki), lahko pa vključujejo podatke o napravi in ​​uporabi, kot so vaš naslov IP, značilnosti brskalnika in naprave, operacijski sistem, jezikovne nastavitve, napotitveni URL-ji, ime naprave, država, lokacija , informacije o tem, kako in kdaj uporabljate našo spletno stran ter druge tehnične informacije. Te informacije so potrebne predvsem za vzdrževanje varnosti in delovanja našega spletnega mesta ter za našo interno analizo in namene poročanja.

Kot številna podjetja tudi mi zbiramo podatke s piškotki in podobnimi tehnologijami. Več o tem lahko izveste v našem obvestilu o piškotkih: tishler.eu/sl/cookies/.

Podatki, ki jih zbiramo, vključujejo:

  • Dnevnik in podatki o uporabi. Dnevniški podatki in podatki o uporabi so informacije, povezane s storitvijo, diagnostiko, uporabo in delovanjem, ki jih naši strežniki samodejno zbirajo, ko dostopate ali uporabljate naše spletno mesto in jih beležimo v dnevniških datotekah. Odvisno od tega, kako komunicirate z nami, lahko ti dnevniški podatki vključujejo vaš naslov IP, podatke o napravi, vrsto in nastavitve brskalnika ter podatke o vaši dejavnosti na spletnem mestu (kot so datumski/časovni žigi, povezani z vašo uporabo, strani in datoteke, ki ste si jih ogledali, iskanja in druga dejanja, ki jih izvajate, na primer funkcije, ki jih uporabljate), informacije o dogodkih v napravi (kot so sistemska dejavnost, poročila o napakah (včasih imenovana "izpisi zrušitev") in nastavitve strojne opreme).
  • Podatki o napravi. Zbiramo podatke o napravi, kot so informacije o vašem računalniku, telefonu, tablici ali drugi napravi, ki jo uporabljate za dostop do spletnega mesta. Odvisno od uporabljene naprave lahko ti podatki o napravi vključujejo informacije, kot so vaš naslov IP (ali strežnik proxy), identifikacijske številke naprave in aplikacije, lokacija, vrsta brskalnika, model strojne opreme, ponudnik internetnih storitev in/ali mobilni operater, operacijski sistem in konfiguracija sistema informacije.
  • Podatki o lokaciji. Zbiramo podatke o lokaciji, kot so podatki o lokaciji vaše naprave, ki so lahko natančni ali nenatančni. Koliko podatkov zberemo, je odvisno od vrste in nastavitev naprave, ki jo uporabljate za dostop do spletnega mesta. Na primer, lahko uporabimo GPS in druge tehnologije za zbiranje geolokacijskih podatkov, ki nam povedo vašo trenutno lokacijo (na podlagi vašega naslova IP). Lahko nam onemogočite zbiranje teh podatkov tako, da zavrnete dostop do informacij ali tako, da onemogočite svojo nastavitev lokacije v svoji napravi. Vendar upoštevajte, da če se odločite za zavrnitev, morda ne boste mogli uporabljati določenih vidikov storitev.

Informacije zbrane iz drugih virov

Da bi izboljšali našo sposobnost zagotavljanja ustreznega trženja, ponudb in storitev za vas ter posodobili naše evidence, lahko podatke o vas pridobimo iz drugih virov, kot so javne baze podatkov, skupni tržni partnerji, pridruženi programi, ponudniki podatkov, pa tudi od druge tretje osebe. Te informacije vključujejo poštne naslove, nazive delovnih mest, e-poštne naslove, telefonske številke, podatke o namenih (ali podatke o vedenju uporabnikov), naslove internetnega protokola (IP), profile družbenih medijev, URL-je družbenih medijev in profile po meri za namene ciljanega oglaševanja in promocije dogodkov. .

2. KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE?

Osebne podatke, zbrane prek naše spletne strani, uporabljamo za različne poslovne namene, ki so opisani spodaj. Vaše osebne podatke obdelujemo za te namene v skladu z našimi zakonitimi poslovnimi interesi, da z vašim soglasjem sklenemo ali izvedemo pogodbo z vami in/ali za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti. Poleg vsakega spodaj navedenega namena navajamo posebne razloge za obdelavo, na katere se zanašamo.

Podatke, ki jih zbiramo ali prejemamo, uporabljamo:

  • Za lažje ustvarjanje računa in postopek prijave. Če se odločite, da svoj račun pri nas povežete z računom tretje osebe (kot je vaš račun Google ali Facebook), uporabimo podatke, ki ste nam jih dovolili zbrati od teh tretjih oseb, da olajšamo ustvarjanje računa in postopek prijave za izvajanje pogodba.
  • Za objavo pričevanj. Na naši spletni strani objavljamo pričevanja, ki lahko vsebujejo osebne podatke. Pred objavo pričevanja bomo pridobili vaše soglasje za uporabo vašega imena in vsebine pričevanja. Če želite posodobiti ali izbrisati svojo izjavo, se obrnite na nas na info@tishler.eu n obvezno vključite svoje ime, lokacijo izjave in kontaktne podatke.
  • Za povratne informacije. Vaše podatke lahko uporabimo, da zahtevamo povratne informacije in vas kontaktiramo glede vaše uporabe našega spletnega mesta.
  • Za omogočanje komunikacije med uporabniki. Vaše podatke lahko uporabimo, da omogočimo komunikacijo med uporabniki s soglasjem vsakega uporabnika.
  • Za upravljanje uporabniških računov. Vaše podatke lahko uporabimo za namene upravljanja našega računa in vzdrževanja njegovega delovanja.
  • Za pošiljanje administrativnih podatkov. Vaše osebne podatke lahko uporabimo, da vam pošljemo informacije o izdelkih, storitvah in novih funkcijah in/ali informacije o spremembah naših pogojev in pravilnikov.
  • Za zaščito naših storitev. Vaše podatke lahko uporabimo kot del naših prizadevanj, da ohranimo našo spletno stran varno in zanesljivo (na primer za spremljanje in preprečevanje goljufij).
  • Za uveljavljanje naših pogojev in politik za poslovne namene, za izpolnjevanje zakonskih in regulativnih zahtev ali v povezavi z našo pogodbo.
  • Za odziv na pravne zahteve in preprečitev škode. Če prejmemo sodni poziv ali drugo pravno zahtevo, bomo morda morali pregledati podatke, ki jih imamo, da ugotovimo, kako se odzvati.
  • Za obdelavo in upravljanje naročil. Vaše podatke lahko uporabimo za obdelavo in upravljanje vaših naročil, plačil, vračil in zamenjav, opravljenih prek spletnega mesta.
  • Za nagradne igre in tekmovanja. Vaše podatke lahko uporabimo za vodenje nagradnih žrebanj in tekmovanj, ko se odločite za sodelovanje v naših tekmovanjih.
  • Za dostavo in olajšanje dostave storitev uporabniku. Vaše podatke lahko uporabimo, da vam zagotovimo zahtevano storitev.
  • Zaodgovarjanje na povpraševanja uporabnikov/nudenje podpore uporabnikom. Vaše podatke lahko uporabimo za odgovor na vaše poizvedbe in reševanje morebitnih težav, ki bi jih morda imeli pri uporabi naših storitev.
  • Za pošiljanje trženjskih in promocijskih sporočil. Mi in/ali naši zunanji trženjski partnerji lahko uporabimo osebne podatke, ki nam jih pošljete, za naše trženjske namene, če je to v skladu z vašimi trženjskimi preferencami. Na primer, ko izrazite zanimanje za pridobitev informacij o nas ali naši spletni strani, se naročite na trženje ali kako drugače stopite v stik z nami, bomo zbirali vaše osebne podatke. Kadar koli se lahko odjavite od prejemanja naših tržnih e-poštnih sporočil (glejte »KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE DO ZASEBNOSTI« spodaj).
  • Za ciljano oglaševanje. Vaše podatke lahko uporabimo za razvoj in prikaz prilagojene vsebine in oglaševanja (ter sodelujemo s tretjimi osebami, ki to počnejo), prilagojenih vašim interesom in/ali lokaciji, ter za merjenje njihove učinkovitosti. Za več informacij glejte naše obvestilo o piškotkih: tishler.eu/sl/cookies/.
  • Za druge poslovne namene. Vaše podatke lahko uporabimo za druge poslovne namene, kot je analiza podatkov, prepoznavanje trendov uporabe, ugotavljanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj ter za ocenjevanje in izboljšanje našega spletnega mesta, izdelkov, trženja in vaše izkušnje. Te podatke lahko uporabljamo in hranimo v zbirni in anonimizirani obliki, tako da niso povezani s posameznimi končnimi uporabniki in ne vključujejo osebnih podatkov. Brez vašega soglasja ne bomo uporabili določljivih osebnih podatkov.

3. ALI BODO VAŠI PODATKI DELJENI KOMURKOLI?

Vaše podatke, ki jih hranimo, lahko obdelujemo ali delimo na podlagi naslednje pravne podlage:

  • Privolitev: Vaše podatke lahko obdelujemo, če ste nam dali posebno privolitev za uporabo vaših osebnih podatkov za določen namen.
  • Legitimni interesi: Vaše podatke lahko obdelujemo, kadar je to razumno potrebno za dosego naših zakonitih poslovnih interesov.
  • Izvajanje pogodbe: Če smo z vami sklenili pogodbo, lahko obdelujemo vaše osebne podatke, da izpolnimo pogoje naše pogodbe.
  • Pravne obveznosti: Vaše podatke lahko razkrijemo, kadar to od nas zahteva zakon zaradi izpolnjevanja veljavne zakonodaje, vladnih zahtev, sodnega postopka, sodnega naloga ali pravnega postopka, kot je odgovor na sodno odredbo ali sodni poziv ( vključno kot odgovor javnim organom za izpolnjevanje zahtev nacionalne varnosti ali kazenskega pregona).
  • Bistveni interesi: Vaše podatke lahko razkrijemo, če menimo, da je to potrebno za preiskavo, preprečevanje ali ukrepanje v zvezi z morebitnimi kršitvami naših pravilnikov, domnevnimi goljufijami, situacijami, ki vključujejo morebitne grožnje varnosti katere koli osebe in nezakonite dejavnosti, ali kot dokaz v sodni spor, v katerega smo vpleteni.

Natančneje, morda bomo morali obdelati vaše podatke ali deliti vaše osebne podatke v naslednjih primerih:

  • Poslovni prenosi. Vaše podatke lahko delimo ali prenesemo v povezavi z ali med pogajanji o kakršni koli združitvi, prodaji sredstev podjetja, financiranju ali nakupu celotnega ali dela našega poslovanja drugemu podjetju.
  • Prodajalci, svetovalci in drugi ponudniki storitev tretjih oseb. Vaše podatke lahko delimo s tretjimi prodajalci, ponudniki storitev, izvajalci ali zastopniki, ki opravljajo storitve za nas ali v našem imenu in zahtevajo dostop do takih informacij za opravljanje tega dela. Primeri vključujejo: obdelavo plačil, analizo podatkov, dostavo e-pošte, storitve gostovanja, storitve za stranke in marketinška prizadevanja. Izbranim tretjim osebam lahko dovolimo uporabo tehnologije sledenja na spletnem mestu, kar jim bo omogočilo zbiranje podatkov v našem imenu o vaši interakciji z našim spletnim mestom skozi čas. Te informacije se lahko med drugim uporabljajo za analizo in sledenje podatkov, določanje priljubljenosti določene vsebine, strani ali funkcij ter boljše razumevanje spletne dejavnosti. Razen če je opisano v tem obvestilu, vaših podatkov ne delimo, prodajamo, dajemo v najem ali trgujemo s tretjimi osebami za njihove promocijske namene. Z našimi obdelovalci podatkov imamo sklenjene pogodbe, ki so namenjene zaščiti vaših osebnih podatkov. To pomeni, da ne morejo storiti ničesar z vašimi osebnimi podatki, razen če jim tega ne naročimo. Prav tako ne bodo delili vaših osebnih podatkov z nobeno organizacijo razen z nami. Prav tako se zavezujejo, da bodo varovali podatke, ki jih hranijo v našem imenu, in jih hranili za obdobje, ki nam ga damo.

4. KOMU BODO DELJENI VAŠI PODATKI?    

Vaše podatke delimo in razkrivamo le naslednjim tretjim osebam. Vsako stranko smo kategorizirali, da boste lažje razumeli namen naših praks zbiranja in obdelave podatkov. Če smo vaše podatke obdelali na podlagi vašega soglasja in želite svoje soglasje preklicati, se obrnite na nas prek kontaktnih podatkov, ki so navedeni v spodnjem razdelku z naslovom »KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE GLEDE TEGA OBVESTILA?«.

  • Oglaševanje, neposredno trženje in pridobivanje potencialnih strank: Google AdSense
  • Računi in zaračunavanje: Stripe, PayPal and GoCrypto
  • Platforme za ponovno ciljanje: Google Ads Remarketing , Google Analytics Remarketing, Facebook Custom Audience in Facebook Remarketing
  • Skupna raba in oglaševanje v družabnih medijih: Facebooku oglaševanje, Facebook družabni vtičniki in Google+ družabni vtičniki.
  • Spletna in mobilna analitika: Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Ads sledenje konverzij, Facebook Analytics in WordPress Stats
  • Gostovanje spletnih strani: Domovanje
  • Testiranje spletnih strani: Cloudflare

5. ALI UPORABLJAMO PIŠKOTKE IN DRUGE TEHNOLOGIJE ZA SLEDENJE?

Za dostop ali shranjevanje informacij lahko uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja (kot so spletni svetilniki in slikovne pike). Posebne informacije o tem, kako uporabljamo takšne tehnologije in kako lahko zavrnete določene piškotke, so navedene v našem obvestilu o piškotkih: tishler.eu/sl/cookies/.

6. ALI UPORABLJAMO API PLATFORME GOOGLE MAPS?

To spletno mesto uporablja API-je platforme Google Maps, za katere veljajo Googlovi pogoji storitve Tukaj lahko najdete pogoje storitve Google Maps Platform. Če želite izvedeti več o Googlovem pravilniku o zasebnosti, obiščite to povezavo. V vaši napravi (»predpomnilnik«) pridobimo in shranimo vašo lokacijo. Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da nas kontaktirate na kontaktne podatke, navedene na koncu te strani.

7. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE PODATKE?

Vaše osebne podatke bomo hranili samo toliko časa, kolikor je potrebno za namene, določene v tem obvestilu o zasebnosti, razen če zakon zahteva ali dovoljuje daljše obdobje hrambe (kot so davčne, računovodske ali druge pravne zahteve). Noben namen v tem obvestilu od nas ne zahteva, da vaše osebne podatke hranimo dlje od obdobja, v katerem imajo uporabniki račun pri nas.

Če nimamo nobene stalne zakonite poslovne potrebe po obdelavi vaših osebnih podatkov, bomo take podatke izbrisali ali anonimizirali ali, če to ni mogoče (na primer, ker so bili vaši osebni podatki shranjeni v varnostnih arhivih), bomo varno shraniti vaše osebne podatke in jih izolirati od kakršne koli nadaljnje obdelave, dokler ni mogoč izbris.

8. KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE?

Uvedli smo ustrezne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, namenjene zaščiti vseh osebnih podatkov, ki jih obdelujemo. Vendar kljub našim zaščitnim ukrepom in prizadevanjem za zaščito vaših podatkov noben elektronski prenos prek interneta ali tehnologija za shranjevanje informacij ne more biti 100-odstotno varen, zato ne moremo obljubiti ali zagotoviti, da hekerji, kibernetski kriminalci ali druge nepooblaščene tretje osebe ne bodo lahko premaga našo varnost in neustrezno zbira, dostopa, krade ali spreminja vaše podatke. Čeprav se bomo po svojih najboljših močeh trudili zaščititi vaše osebne podatke, je prenos osebnih podatkov na in z naše spletne strani na vašo lastno odgovornost. Do spletnega mesta dostopajte le v varnem okolju.

9. KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE DO ZASEBNOSTI?

V nekaterih regijah (kot je Evropski gospodarski prostor) imate določene pravice v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Te lahko vključujejo pravico (i) zahtevati dostop in pridobiti kopijo vaših osebnih podatkov, (ii) zahtevati popravek ali izbris; (iii) za omejitev obdelave vaših osebnih podatkov; in (iv) če je primerno, za prenosljivost podatkov. V določenih okoliščinah imate morda tudi pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov. Za takšno zahtevo uporabite spodaj navedene kontaktne podatke. Vsako zahtevo bomo obravnavali in nanjo ukrepali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.

Če se za obdelavo vaših osebnih podatkov zanašamo na vaše soglasje, imate pravico, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Upoštevajte pa, da to ne bo vplivalo na zakonitost obdelave pred njenim umikom, niti ne bo vplivalo na obdelavo vaših osebnih podatkov, ki se izvaja v skladu z zakonitimi razlogi za obdelavo, ki niso privolitev.

 Če ste rezident Evropskega gospodarskega prostora in menite, da nezakonito obdelujemo vaše osebne podatke, imate prav tako pravico do pritožbe pri lokalnem nadzornem organu za varstvo podatkov. Njihove kontaktne podatke najdete tukaj: ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Če ste rezident Švice, so kontaktni podatki organov za varstvo podatkov na voljo tukaj: edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Če imate vprašanja ali komentarje o vaših pravicah do zasebnosti, nam lahko pišete na info@tishler.eu.

Podatki o računu

Če želite kadar koli pregledati ali spremeniti podatke v svojem računu ali ukiniti svoj račun, lahko:

  • Stopite v stik z nami preko navedenih kontaktnih podatkov.

Na vašo zahtevo za ukinitev vašega računa bomo deaktivirali ali izbrisali vaš račun in podatke iz naših aktivnih baz podatkov. Vendar pa lahko obdržimo nekatere podatke v svojih datotekah, da preprečimo goljufije, odpravimo težave, pomagamo pri morebitnih preiskavah, uveljavimo naše pogoje uporabe in/ali izpolnimo veljavne pravne zahteve.

Piškotki in podobne tehnologije: Večina spletnih brskalnikov je privzeto nastavljenih tako, da sprejemajo piškotke. Če želite, lahko običajno izberete, da brskalnik nastavite tako, da piškotke odstrani in zavrne. Če se odločite za odstranitev ali zavrnitev piškotkov, lahko to vpliva na nekatere funkcije ali storitve našega spletnega mesta. Če želite onemogočiti oglaševanje na podlagi zanimanja s strani oglaševalcev na naši spletni strani, obiščite aboutads.info/choices/. Za dodatne informacije si oglejte naše obvestilo o piškotkih: tishler.eu/sl/cookies/.

Odjava od e-poštnega trženja: Kadarkoli se lahko odjavite z našega seznama trženjskih e-poštnih sporočil, tako da kliknete povezavo za odjavo v e-poštnih sporočilih, ki jih pošiljamo, ali pa nas kontaktirate prek spodaj navedenih podatkov. Nato boste odstranjeni s seznama trženjskih e-poštnih sporočil – kljub temu pa lahko še vedno komuniciramo z vami, da vam na primer pošljemo e-poštna sporočila v zvezi s storitvami, ki so potrebna za upravljanje in uporabo vašega računa, za odgovarjanje na zahteve po storitvah ali za druge netržne namene. Če se želite drugače odjaviti, lahko:

  • Stopite v stik z nami preko navedenih kontaktnih podatkov.

10. KONTROLE ZA FUNKCIJE NE SLEDI

Večina spletnih brskalnikov ter nekaterih mobilnih operacijskih sistemov in mobilnih aplikacij vključuje funkcijo ali nastavitev Ne sledi (»DNT«), ki jo lahko aktivirate, da sporočite svojo nastavitev zasebnosti, da se podatki o vaših dejavnostih spletnega brskanja ne spremljajo in zbirajo. Na tej stopnji še ni dokončno oblikovan enoten tehnološki standard za prepoznavanje in izvajanje signalov DNT. Kot taki se trenutno ne odzivamo na signale brskalnika DNT ali kateri koli drug mehanizem, ki samodejno sporoči vašo izbiro, da vam ne sledijo na spletu. Če bo sprejet standard za spletno sledenje, ki ga bomo morali upoštevati v prihodnosti, vas bomo o tej praksi obvestili v spremenjeni različici tega obvestila o zasebnosti.

11. ALI POSODABLJAMO TO OBVESTILO?    

To obvestilo o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Posodobljena različica bo označena s posodobljenim datumom »Revidirano« in posodobljena različica bo začela veljati takoj, ko bo dostopna. Če bistveno spremenimo to obvestilo o zasebnosti, vas lahko o tem obvestimo tako, da na vidnem mestu objavimo obvestilo o takih spremembah ali da vam neposredno pošljemo obvestilo. Priporočamo vam, da pogosto pregledujete to obvestilo o zasebnosti, da boste obveščeni o tem, kako varujemo vaše podatke.

12. KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE GLEDE TEGA OBVESTILA?    

Če imate vprašanja ali pripombe glede tega obvestila, nam lahko pišete na info@tishler.eu ali po pošti na:

Nejc Leskovar s.p.
Gabrovnik 19A, Slovenske Konjice 3210
Slovenija

13. KAKO LAHKO PREGLEDATE, POSODOBITE ALI IZBRIŠETE PODATKE, KI JIH ZBIRAMO OD VAS?

Na podlagi veljavne zakonodaje vaše države imate morda pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov, ki jih zbiramo od vas, spremeniti te podatke ali jih v nekaterih okoliščinah izbrisati. Če želite zahtevati pregled, posodobitev ali izbris vaših osebnih podatkov, obiščite: tishler.eu/sl/contact/Na vašo zahtevo bomo odgovorili v 30 dneh.